Membrii Cercului de Donatori

cristina
Membru fondator
“Fii daniela2tu însăţi schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume.” (Mahatma Gandhi) – acesta mi-am propus să fie mottoul vieţii mele -, de aceea mă încăpăţânez să cred în puterea extraordinară a exemplului personal… Sunt convinsă de faptul că fiecare dintre noi poate juca un rol esenţial în modelarea viitorului, depinde doar de modul (inspirat sau nu) în care decidem să facem lucrul acesta. Am ales să fiu membră a Cercului de Donatori Ploieşti, pentru că… ÎMI PASĂ. Am înţeles că numai împreună devenim mai puternici, că gesturile mici pot genera schimbări importante, că responsabilitatea socială nu este doar un deziderat, ci trebuie să devină o realitate, de aceea am ales să mă implic. Şi, mai ales,
“Am învăţat că şi atunci când crezi că nu mai ai nimic de dat, când te strigă un prieten, vei găsi puterea de a-l ajuta.” (Avem timp – Octavian Paler). Ştiu că nu e niciodată prea târziu să donezi timp, expertiză, zâmbete, bună dispoziţie … omenie!

Daniela Burlacu

profesor

dividerdan

“Cunosc Cercul de Donatori încă de la înființarea lui in Ploiești, am fost unul dintre cei care a format și a dezvoltat acest Cerc, iar ediția a treia (nr – iunie 2015) este de departe cea mai reușită de până acum. Iar asta înseamnă ca ne atingem obiectivele, ca suntem pe drumul cel bun și viitorul sună bine!”

Dan Alexe

asistent social, Cabinet de Individual de Asistență Socială Dumitru Alexe

divider

corina“Ceea ce m-a atras la acest mecanism a fost faptul că cei ce primesc suport de la cerc sunt ajutați în mod controlat și profesionist.”

Corina Petcu

Administration & HR Manager
Bianor Solutions

 

dividerluiza

               Luiza Bumbănac este membru fondator al Cercului de Donatori Ploiești. 

  divider
 
roxana
“Ma numesc Roxana Nicolae si am 38 de ani. Profesional, sunt director al agentiei Ploiesti din cadrul societatii Autonom Services SA – inchirieri auto si management de flota. In cea mai mare parte a timpului meu sunt sotie si mama lui Rares-Gabriel, puiul meu de 2 ani 5 luni, fiica, sora, cumnata, prietena :).
Ma preocupa in mod deosebit educatia tinerei generatii, motiv pentru care sustin cauze care promoveaza proiecte in acest domeniu. Donez pentru ca imi place sa vad oameni fericiti, pentru care banii acestia putini inseamna atat de mult…
Voi continua sa ma implic atat impreuna cu Fundatia AUTONOM, cat si in nume personal in proiecte care sa ajute copiii si tinerii sa mearga mai departe, sa aiba o viata mai frumoasa, care sa le deschida mai multe perspective in viitor!”

Roxana Nicolae

Autonom Rent a Car

divider

  cristina“Acum un an și ceva am primit o invitație de la o prietenă.
Invitația spunea așa – se organizează o strângere de fonduri pentru câteva proiecte din comunitate.
Comunitate?! Un cuvânt foarte interesant și cu mult prea multe implicații morale și sociale ca să nu-ți atragă atenția.
Am decis să vin și să văd despre ce este vorba.
Concluzia? Am rămas! De ce? Am descoperit oameni care au timp pentru ei și pentru alții.
Oameni pentru care primul cuvânt ce le vine în gând este cum pot schimba ceva și cum pot ajuta.
Nu suntem puțini, dar mai avem nevoie si de tine!
Te asteptăm să formăm împreună valul schimbării și al implicării.

Moraru Cristina
managing partner la CCMC Advertising

divider