Testimoniale donatori

 “Eram la Londra, in 2011, la o intalnire despre consiliere filantropica pentru oamenii cu mada marcufoarte multi bani de dat. Acolo astfel de evenimente sunt frecvente, pentru ca oamenii dau din considerente emotionale, nu stiu impactul banilor dati, nu stiu ce s-a intamplat cu banii si unii dintre ei vor sa se asigure ca au facut ceva bun. Si la acea intanire, sotul doamnei cu care ma intalnisem mi-a propus sa-mi arate colectia sa de printuri Picasso. Era un tip care, cand a venit in Anglia din Canada nu stia pe nimeni, si care a decis ca va face dealing de Picasso numai cu oameni cu multi bani si cu care are valori comune. Si de atunci, la la fiecare tranzatie, decideau impreuna sa faca o donatie pentru o cauza. Asta este forma de funding network care sta la baza Cercului de Donatori. Spre deosebire de un eveniment de fundraising, care duce doar la o competitie intre vedetele prezente, la Cercul de Donatori fac diferenta intrebarile pe care le pui, faptul ca se vede suma la care trebuie sa ajungem si ca este obligatoriu sa raportam ce se intampla cu banii. Si oamenii dau. Se simt eroi, pentru ca rezolva o problema concreta, reala, si dau bani”
                                                                                                 Madalina Marcu, consilier de filantropie, inițiatorul Cercurilor de Donatori 
 
divider

cristina

“Sunt din București, unde fac parte din doua asociații, dar de când m-am mutat lânga Ploiești, mi-am propus să fac parte din comunitate. Și Luiza mi-a sugerat că ar fi bine să văd ce este Cercul de Donatori. “
      Cristina Moraru, antreprenor

 

   divider

“Cei mai mulți dintre cei care vin la Cercul Donatorilor o fac pentru că simt nevoia să îi claudiusajute pe ceilalți. Unii dintre ei, recunoscători pentru șansa pe care au avut-o reușind în viață, simt că trebuie să dăruiască la rândul lor ceva celor mai puțin norocoși. Alții fac asta pur și simplu pentru că așa sunt ei, altruiști prin definiție, și nu pot trăi fără a împărți cu ceilalți multul sau puținul pe care îI au.  Eu ,unul, însă, mărturisesc, particip la Cercul Donatorilor din egoism! O fac pentru că mă simt de o sută de ori mai bine când văd bucuria celor care primesc, decât atunci când primesc eu însumi ceva. Zâmbetul, strălucirea, stropul de fericire din ochii lor sunt neprețuite, și la Cercul Donatorilor întâmplările de acest fel sunt la ordinea zilei. Iar eu, ca un egoist ce sunt, mă bucur de fiecare dată când am ocazia să particip la ele!”

Claudius Dociu, realizator emisiuni radio și tv

 divider

Corina
“Sunt aici din dorinta de a si da, nu doar de a primi, sau de a intalni oameni cu acelasi valori ca si mine. Sunt un sustinator al acestui eveniment si am convins si alti oameni sa mi se alature”.
Corina

Ploiesteanca.Manager al unei fabrici din Ploiesti, detinuta de un concern international.

  divider

ramona

 

Ramona conduce o companie și a venit din curiozitate. “Luiza, prietena mea, mi-a povestit ce se întamplă aici.  Am venit să văd despre ce este vorba, și, dacă un proiect mi se pare ok, să donez și eu”.

 

divider


bianca mica

“Sunt Bianca, am 5 anisori si am venit la Cercul de Donatori Ploiesti, impreuna cu prietenele mele, Roxana si Evelina Matei si Carmen Pusca, sa cunosc oamenii de bine care doresc sa ajute copiii aflati in dificultate”.